Hétvégén megyünk anyukámékhoz (2 napra) mit csinálhatnék, hogy ne viselje meg a babámat a környezetváltozás?
3 hónapos, nem lesz gond.
mi 2,5 hónaposan nyaralni vittük.
a temetés az már húzósabb, persze őt nem fogja érdekelni, csak mi van, ha pont akkor lesz álmos? én temetésre nem vinném. más, de én esküvői szertartásra se vittem be 4 hónaposan. ha nincs más megoldás, akkor persze el kell vinni, de csak ha tényleg nem tudtok találni valakit arra az egy órára.
Az a baj,hogy a nővéremet temetjük és tényleg az egész család,barátok,ismerősök ott lesznek!
Én is attól félek,hogy majd ott fog nyűgösködni!!!
Őszinte részvétem, én is elvesztettem a nővérem.
Szerintem senki nem fog megszólni a baba miatt, nem baj, ha nyűgösködik, ő csak egy pici baba.
A környezetváltozás valóban nem fogja megviselni, mi ennyi idősen nyaraltunk vele, végig aludta az utat, éjszaka sem volt gond.
Szia!
Részvétem, én a Bátyámat vesztettem el.
Ha nyűgösködik a szertartáson, akkor kiviszed.Ez miatt ne idegeskedj, a családod úgyis tudja, hogy nem tudod kire bízni, ezért viszed.Én vinnék babakocsit, abban lenne, és ha nyűgösködne, csak kitolnám, és sétálnék vele egy kicsit.Nem tudom, van -e már napirendje, ha van, akkor próbáld meg tartani.A legfontosabb ott lesz vele, aki Te vagy, a biztos pont az életében, ez a legfontosabb.
Köszönöm a válaszokat...közben átestünk mindenen és végigaludta a szertartást!
Jó egészséget Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!