Hol találok olyan dokit/akár magándokit, aki kiírja a papaverint 5 és fél hónaposomnak?
Szerinted nem próbáltuk? Mondom, mindenen túl vagyunk, amit meg lehet tenni. Szervi baja nincs, mindent megteszünk a hasfájás ellen. Van aki három hónapig szenved ezzel, mi extrém eset vagyunk.
Ez "csak" hasfájás, "ki fogja" nőni... ez a válasz mindenhonnan.
De, persze gondolom hogy mindenfélét kipróbáltatok már, csak valószínűleg annak is oka van, hogy a doki nem akar neki gyógyszert felírni.
Tápszeres vagy anyatejes a babád? Esetleg ebben mást kipróbálni?
Sztem senki nem fogja neked csak úgy felírni.
Amúgy nem lehet h az anyafejben van vmi összetevő amit nem bír? Nem próbáltátok tápszerezni?!
Hát nem tudom, ez a kérdés bennem is felmerült, kérdeztem is a gasztro dokit, hogy nem lenne-e jobb neki a tápszer.
Azt mondta nem lenne jobb, az anyatejnél nincs jobb, amit el is hiszek.
De akkor is foglalkoztat minden nap, hogy mi lenne ha...mondjuk két napig tápszert kapna, lenne-e változás? Csak félek, hogy közben meg elmegy a tejem.
A hozzátáplálással is gondban leszünk, eddig kétszer kóstoltattam vele gyümipürét, bio minőségűt, cukormenteset, de szenvedés volt tőle a délután.
Szóval tényleg gondban vagyok.
Tudom min mentek keresztül, mi ugyanezt csináltuk. A fiamnak már a kutyasz*rt is a fejére kentem volna, ha azt mondja valaki, hogy attól meggyógyul.
Nálunk a hordozó kendő hozott enyhülést. Nem tudom, hogy mitől fáj benne kevésbé, de abban jól volt. A pihenőszék ideig-óráig használt. A szélcső csodát tud tenni. Nálunk olyan gyógyszer ami használna nem volt.
Illetve antibiotikumot kapott, mert kiderült, hogy coli van a vizeletében és attól is fájt a hasa. Utána jobb lett.
Tenyésztést csináltatott a dokitok vizeletre, székletre?
Hason altatod?
Mi okozza a hasfájást szerinted, szelesek a belei? Nálunk a gázok bántották mindig. Egyrészt mohó, emiatt rengeteget büfiztetem, pukiztatom, másrészt bent is sok képződik neki. Erre volt megoldás a tejmentes tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!