13 hónaposomnak véletlenül mogyoróitalt adtam. Azóta /3 napja/ reggelente nagyon fáj a pocija, és neheze kakil. Szerintetek lehet baja?
Figyelt kérdés
Figyelmetlen voltam, és mandulatej helyett mogyoróitalt vettem a Sparban. Tehéntejet nem ihat, ezért szoktam növényi tejjel főzni Neki. Most viszont mogyoróitalt kapott:-( Ugye, elvileg a mogyoró allergizál. Reggelente nagyon szenved, a térdeit a hasához húzgálja. Gyakran éjjel is felsír ugyanígy. Mi a véleményetek?2014. máj. 19. 13:34
1/5 anonim válasza:
A véleményem az, hogy nem lennék olyan anyának a gyereke, aki a gyakorikérdéseken kérdez ilyet ahelyett, hogy elvinné orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Mennyit kapott belőle? Én laikusként nem tudom elképzelni, hogy 3 napig vagy tovább is annak a hatása legyen. Szerintem más lehet a probléma.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is más lehet a probléma. Ha aznap és akkor éjszaka nagyon fájt volna a hasa, azt a mogyoróra fognám de hogy utána még napokig fáj a hasa, csodálkoznék ha a mogyorótól lenne. Amúgy meg nem tudom hogy mennyi mogyoró van valójában ezekben az italokban, nézd meg a dobozát ha megvan még esetleg, szerintem csak mogyoró aromát tartalmaz.
4/5 anonim válasza:
A mogyoró származéktól ha bármi tünete lenne az már elmúlt volna.A nehézkes széklet miatt fájhat a pocakja.Forduljatok orvoshoz, biztos talál megoldást.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ivott sokat, kb. 1 decit. A mogyorótartalma pedig csak pár százalék. Én is úgy gondolom, hogy a mogyorótól talán aznap éjjel lehetett baja, de mára annak múlnia kellett. Ma próbálom diétáztatni, kevesebb husi, több rostban gazdag étel plusz folyadék, ezek hátha kitisztítják a beleit. Nyilván ha nem múlik, megmutatom a gyerekorvosunknak, de azért egy hasfájással nem kell azonnal orvoshoz rohanni. Ha eg valamiben biztos vagyok magammal kapcsolatban /összefüggésben azzal, hogy milyen anya vagyok, kedves 1./ az az, hogy nem bagatellizálom el a gyermekem bajait. De azért a hasfájás első körben mégis csak egy hasfájás, nem 3 napig tartó láz. Köszönöm egyébként a hasznos válaszokat.
2014. máj. 19. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!