Felforraltam a 100-os Hohes C narancslevet a 6 hónaposomnak, szabad ilyet?
Megitta! Most ez is ugyanaz, mint a hipp meg ilyenek...ez is 100%. Felforraltam, lehűtöttem.
Ti is csináltatok ilyet??
Ez a legnagyobb baromság amit szerintem valaha valaki tett. Minek forraltad fel!? Inkább facsarj le neki frissen, s Szűrd le.
A Hipp, meg hasonlók úgy vannak tartósítva, hőkezeléssel, mint a bébiétel.
Nem azért baba ital mert fel van forralva, hanem mert gyümölcslé vízzel hígítva, hőkezeléssel eltéve.
Alapból nem adnék tömény 100%os gyümölcslevet egy 6 hónaposnak,felforralni gyümölcslevet,erről még nem is hallottam.
Nem csináltam ilyet,és nem is adnám neki...
Pl az osszes c vitamint kiforraltad belole a "bakteriumokkal" egyutt!
Nit gondolsz a gyumolcsok mind tele vannak bacikkal? Ezt ugye nem gondolod te sem komolyan. Narancslevet amugy se adnek egy 6 hos babanak, kb 10 hostol lehet probalkozni mert iszonyu hascsikarodasa lehet tole.
Almalevet, baracklevet is forralod? Tenyleg iszonyat nagy marhasag az amit csinaltal.
Ha ennyire magabiztos vagy,hogy ezt milyen jól tetted,akkor miért írod ki a kérdést.
100%os gyümölcslé 1 éves kortól adható.egy keveset ihat 9-10 hónapos korban,nézz már utána!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!