Felforraltam a 100-os Hohes C narancslevet a 6 hónaposomnak, szabad ilyet?
Megitta! Most ez is ugyanaz, mint a hipp meg ilyenek...ez is 100%. Felforraltam, lehűtöttem.
Ti is csináltatok ilyet??
Nem tudom maskepp mondani h idiota vagy! Az. Ra van irva h 100% narancsle te el is hiszed? Az a 100% amit TE KUFACSARSZ TE BUGYUTA! akkor te minden marhasagot elhiszel ugye?
Nem tudom elhinni h valaki ennyire nem tud gondolkodni es ennyire nincs agya, remelem csak szorakozol velunk!!!!
Először is tanulj meg helyesen írni, aztán írd másra a lököttséged!
Másodjára, ne is haragudj de mi vagy te, netalán látnok? Nem fáj a hasa. Ha fájna, akkor nem itt lennék.
Elveszi az eszeteket( még azt a maradékot is) a sok buta könyv, meg fórum.
:-):-):-):-) csak azt nem ertem, ha mar megitta, akkor kiert kerdezed? :-):-):-)
ne adj Neki dobozos (nem baby) gyumolcslevet, a 22. valaszolo pontosan megindokolta miert. Amugy meg minek akarsz egyaltalan gyumolcslevet adni Neki?! Adj vizet, azzal nem losz melle ha felforralod es lehutod:-):-)
nehany felnottnek is hascsikarast, puffadast okoz a gyumolcsle, foleg a narancs, szoval ne kinozd meg azt a piciket, az en fiam 2 eves, de narancslevet vagy en facsarok NEki, vagy vizezve kapja, a 6 honapod kislanyom meg ha szomjas mondjuk a fozelek es a tejpep utan, akkor vizet kap, vagy nagy ritkan granulatumos babateat...
egyebkent Te most komolyan felforraltad a narancslevet?!:-):-):-) es legalabb rostosat adtal Neki??:-):-):-) ne haragudj de szornyen jot mulattam:-):-):-)
Te hol vagy eletem? :D
Az ilyen okos asszonyka mint Te is vagy az eg mentsen meg, es meg szaporodik is....felelmetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!