Kik járnak hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
8 hónapos a kislányom, és még egy foga sincs:( Én már totál kivagyok, mert hónapok óta szenvedünk csak. Nem lenne már időszerű, hogy kibújjanak az első fogacskák?2010. jan. 26. 12:27
1/7 anonim válasza:
valakinek csak 11 hónaposan jön ki az első.
az enyém 10 hónapos, neki is csak 2 foga van, valakinek ilyenkor már 6 meg 8.
jobban fogja viselni a fogzást, mint mondjuk egy 5 hónapos. semmi gond nincs ezzel, nyugi.
2/7 anonim válasza:
8 hónapos, nyálzik, éjszaka nyüszítve felsír, de foga még 1 sincs:( még jele sincs:(.....
3/7 anonim válasza:
9 hónaposak vagyunk. Se fog, se jele annak, hogy a közeljövőben (1 hónapon belül) kibújna. Ismerek olyan babát, akinek 14 hónaposan bújt ki az első foga.
Ne félj! Fogak nélküli felnőtt nincs, hacsak az orvos ki nem húzta.
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig néha már azt hiszem, az én babám lesz az egyetlen a világon, akinek nem nő foga:)
2010. jan. 26. 12:52
5/7 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam 11 hónapos múlt mikor kijött az első foga,még abban a hónapban a második is.Aztán két hónapig megint semmi.Most két éves,és 16 foga van.Nyugi,nem marad fog nélkül!:-)
6/7 anonim válasza:
Kisfiaim 10 hónaposak, egyik babámnak 7 hónaposan bújt ki az első, és most jön a hatodik foga! Másik babámnak pont 10 hónaposan törte át az ínyét, de már látszódott neki kb. 2 hónapja, folyt a nyála. Látod, az ikrek sem egyformák. Ne aggódj, majd beindul nála is a folyamat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. jan. 26. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!