8,5 hónapos és még mindig bukik, normális e?
Figyelt kérdés
néha csak keveset de pl a gyümölcs után 3x is bukik vagy a gyümölcslé után.,it csináljak veée? olyan kellemetlen hogy ha elmegyünk valahova és lebüfizi a padlót vagy az ágyat2014. okt. 30. 16:20
1/8 anonim válasza:
Hasi Uh-on voltatok már vele? MI a nagyobbik Fiammal voltunk ilyen korban,amikoris kiderült,hogy lassú az emésztése, és még 2epeköve is van...
Szóval ki kell vizsgáltatni.
2/8 A kérdező kommentje:
nem voltunk..
2014. okt. 30. 16:23
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Mindig is bukós baba volt? Tápszeres v anyatejes?
Nálunk a Kicsi pl addig bukott nagyon sokat,míg el nem kedztük a hozzátáplálást. A Nagynál pont fordítva...
4/8 A kérdező kommentje:
Anyatejes és mindig is bukós volt.amikor elkezdtem hozzátáplálni akkor az elején mindentől bukott, most főként a gyümölcstől de előfordul még h a tejpéptől is..a doktornő azt mondta h reflux-de én félek h valami baja van
2014. okt. 30. 16:34
6/8 A kérdező kommentje:
de rendesen fejlődik és jókedvű, vidám baba...nem puffadt a pocakja és naponta 4x is van széklete amire a doki azt mondta h gyorsabb az emésztése
2014. okt. 30. 16:57
7/8 A kérdező kommentje:
és még annyit akartam írni h állandó mozgásban van, kúszik, mászik, ugrál
2014. okt. 30. 17:04
8/8 anonim válasza:
Sztem mozgástól nem kellene buknia...Ha refluxos,azt pedig kezelni kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!