Az önálló játék időben nagy százalékban csak nyűglődés van. állandóan a nyafogást hallgatom. Mitől? Majdnem 6 hós
kaja, büfi, szieszta után játszik(nincs 1 óra hossz), utána nyűgösödik alszik.
csak natur a játékidő is úgy telik, hogy folyamatosan mennem kell hol hátra, hol hasra fordítani(néha magától megteszi, de az ritka mint a fehér holló)kukucsozok vele, agyonpuszilgatom, olyankor vigyorgás van, kezébe adom a csörgőt, de van direkt felfüggesztve, amit elér, imádja pofozni, zörögni vele, és direkt olyan is amivel hason kényelmes neki(emelős párna)de a egészet átszövi a nyafi nyafi nyafogás, nyűglődés, kínlódás, amely egyre sűrűsödik és elalszik.
szóval vegyem úgy, egy majdnem 6 hós, még olyan 10-20 perceket képes fitten ellenni két etetés között?
Még csak 6 hónapos, nem is értem mit vársz? Hogy órákat eljátszik majd magában? A fiam 4 éves és fél-1 óránál tovább ő sincs el egyedül.
Igen, egy 6 hónapos max 10-20 percet bír ki egyedül. Örülj, hogy ennyit is elvan magában. Sokszor olvasom, hogy mások pisilni nem jutnak el sírás nélkül.
Kicsit sokat vársz, a babádtól.
Teljesen egyéni, hogy egy baba mikor mennyi ideig hajlandó jókedvvel egyedül "játszani", de a tiéd még különben is nagyon fiatalka, az én kisfiam ennyi idősen 5 percet is alig bírt ki nélkülem (értsd: játszószőnyegén fekve, míg én pl. leülök a kanapéra, tehát akkor is egy helyen voltunk). Látod, amikor puszilgatod, direktben vele foglalkozol, akkor elégedett. Ennyi idősen még igazából Te vagy az, akire szüksége van, nem az önálló játék :)
(persze, dögfárasztó tud néha lenni az állandó igénybevétel, de hát c'est la vie...:) )
19 hónapos fiú és egy (még)pocakkislány anyukája.
szóval akkor erről van szó, hogy az "egyedül" a baj.:D
azthittem már unja az összes játékát, vagy folyamatosan fájhat valamije, vagy fázhat, v melege van, v huzat van, vagy fáradékony, én már mindenen agyaltam...:)
első válaszolónál az ültetést nem értem, etetőszékbe??már ül a baba?
szoktunk zenét hallgatni :), csak lelassítja gépet, szóval nagyon ritkán.
amúgy véletlenül sem szeretnék beleszólni..de..szóval amíg magától nem ül fel(segítség nélkül)addig hátát megtámasztva sem lenne szabad ültetni, MAX 150 fokban..mert megterheli a gerincét, de még ezzel lépéseket is kihagyhat(kúszás, mászsá, mert ülve más a világ, azzal meg nem fejlődik a központi id.rendsz jól..)
de tényleg csak halkan jegyzem meg, mert lehet nem hallottál erről, persze mindenki saját belátása szerint jár el
amúgy valahogy ma csak 20-30 perceket alszik..
én nem tudom mi van vele.
most is itt virít, de szerpelek vele, ambicionálom forogni. nem értem hogy lehet, hogy 1-2 szer megy, többször nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!