Mikor először ment hozzátok a Védőnő akkor megkínáltátok valamivel? És minek ment? 28 hkm
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 10:58
11/16 anonim válasza:
Szülésig nem is volt nálunk. Aznap jött először, amikor hazajöttünk a kórházból. Nem is jutott eszembe semmivel kínálgatni a 3,5 napos gyerek mellett. Amúgy vizet, gyümölcslevet, kávét/teát kínálnék neki.
12/16 anonim válasza:
Nálunk mikor hazajöttünk a kórházból még aznap kijött. Nagyon örültem neki, mert sok hasznos tanáccsal ellátott. Kínálom mindig ha jön, de max egy pohár vizet fogad el.
13/16 anonim válasza:
Nálunk a gyerek születésekor jött ki a gyerekorvossal együtt. Azt hiszem ez kötelező. Innivalóval (üdítő, kávé) kínáltam, az orvos semmit, a védőnő talán vizet kért csak.
Szerintem innivalóval elég megkínálni, nyilván nem várják el, hogy legyen frissen sült sütemény vagy ilyesmi. Főleg, hogy lehet aznap te vagy a 10-dik akinél volt.
14/16 anonim válasza:
12 hetes voltam, amikor először eljött. Természetesen megkínáltam kávéval, ásványvízzel, üdítővel. Csak egy kávét fogad el néha.
15/16 anonim válasza:
Védőnő vagyok. Jól esik, ha megkínálnak, de általában nem fogadok el semmit. Ciki, ha a nap során rám jön a pisilés, mégsem illő bekéredzkednem. Meg azt szeretem, ha sok a kérdés, beszélgetünk, hasznos vagyok. Nem akasztanám meg a forró kávé szürcsölésével. De volt már olyan, hogy szívesen elfogadtam. Helyzettől függ. De ne aggódj, a látogatás nem vendégeskedés! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Én egy picit sem tartom cikinek ha egy védőnő nálunk akar pisilni. Felőlem mehet pisi kaka ő is ember ezért nem fogom leszólni. Jön megy folyamatosan és a szükségleteit neki is el kell végeznie valahol.
2014. okt. 31. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!