Ti felébresztenétek?
ilyet már én is kiírtam :)
csak épp nálunk még az is rátett hogy a hepehupás nagyágyon aludt el, de olyan pózban, mint akit odadobtak, attól is féltem elalussza a karját, vagy bármi, de javasolták ne keltsem, tekintettel arra, hogy aznap ő is elég sírós volt, kimerültében aludt el hamarabb a szokásosnál.ők érzik mire van szükségük, amikor ébredt szopizott és aludt tovább kimaradt a fürdés. egyszer előfordül :)
nem szabad drasztikusan átállni ilyen pici babával :)
nálunk is ment a küzdés tavaly, akkor volt 6 hós, és mi az esti fél7-es fürcsi, 7-es altatást "télidőszámítóztuk át" fél6 / 6-ra. párom volt, hogy szomorkodott, mikor hazaért, és a gyerek már durmolt. na de ez kábé 1 hónap, és szépen eltolódik a megfelelő időre.
szerintem a régi idő szerint csináljátok a dolgokat, és mindig 5-10 perccel toljátok ki. ha meg nem megy, nem megy.
ja, és egy jótanács (így, hogy gyermekem már másfél éves, és félprofi vagyok már) :)
ha álmos, akár még a fürcsi is kimaradhat. a lényeg, hogy aludjon egy jót, nekik ez az egyik leges-legfontosabb, az idegrendszerének, a fejlődésének.
sose ébreszd fel, de ha nem akarsz bömbölős pancsizást, nagyon álmos fejjel ne is vidd fürdeni. nem lesz semmi baja, hisz ő még "be se koszolódik" igazából :)
csak lazán, csak nyugi, semmi se kötelező, a fürdés se, a napirend se. a lényeg az evés-ivás-alvás és a sok sok szeretet és a békesség, nyugalom, biztonság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!