Van még valakinek ilyen picike egy évese? Gyerekorvos mit mond, elküldi kivizsgálásra?
Enyém is hasonló méretű volt, pedig ő 3600-al született. Nálunk nem rinyál az orvos. Szerintem kérd ki más gyerekorvos véleményét is, mielőtt komolyabb, esetlegesen fájdalmas vizsgálatnak (nem a vérvételre gondolok, az teljesen ok, legalább megnyugtat) vetnéd alá a gyereket.
És rákérdeztél, hogy pontosan mire gyanakszik ha még benne van a gyerek a normális tartományban, mi az oka,h erőlteti a kivizsgálást?
Ő nagyon szépen, gyorsan fejlődött, hízott addig, amíg csak anyatejes volt. Amikor elkezdtem hozzátáplálni megtorpant ez a folyamat. Beteg is lett, kórházba került, eleinte erre lett fogva a nem hízás. A hozzátáplálást sem fogadta jól, keveset evett, csak szopizni akart. Aztán ezen is túljutottunk, elkezdett enni, de nem hízott. Kiderül a vashiány, kapott Maltofer cseppet 3 hónapig. Coli is sokszor volt neki, arra is fogható a nem hízás. Most rendben van mindene, szépen eszik szinte mindig, mégis nagyon keveset hízik.
Doktornő felszívódási zavart vagy bél- és gyomorproblémákat emlegetett.
Én is és a férjem is magasak vagyunk, másik két gyermekünk teljesen átlagos súlyra és méretre is, picinek pedig inkább nagy babának számítottak.
Az én lányom 8000g és 76 centi volt 1 évesen.
Az orvosnak a súlya nem tetszett, azt mondta hogy túl sokat alszik éjszaka egyhuzamban (10-11 óra), ébresszem fel 1x enni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!