20 évesen baba nagy felelőtlenség lenne? Többi lent
Először végezzétek el az iskolát, találjatok munkát, házasodjatok össze, azután legyen a gyerek.
Egy baba bármilyen aranyos, nem marad pici baba. Fel is kell őt nevelni.
Ennek nálad semmi feltétele nincs meg.
Mi most várjuk a babát, 21 éves vagyok, de kicsit más a helyzet. A vőlegényem 35éves, jól fizető állása van, lakás, kocsi, minden megvan. Én a főiskola mellett végig dolgoztam, még 1 évem van hátra, talán fél év csúszással megúszom, de nem lesz egyszerű. Viszont ezt vállaltuk :)
Én azt mondanám, hogy nagyszülők nyakára saját lakás - esetleg albérlet - illetve félretett tartalék nélkül merész dolog belevágni. Ráadásul még mindketten tanulok, és elég sok is van hátra. :(
Mióta vagytok együtt?
nem a korod miatt, hanem a körülmények miatt lenne felelőtlenség.
Ezen mindenki átesik, majd elmúlik és majd ha itt lesz az ideje lesz babád.
a volt osztalytarsaid majd elmennek gyerek utan dolgozni minimal berert es a munkabol megfaradva hazaernek anyos hazaba hogy aztan egy kiadosat veszekedjenek amiert egymas nyakan elnek es meg kenyerre is alig van penz.
ti pedig tovabb tanultok, lesz szakmatok kis lakasotok/hazatok, es diplomaskent vagy szakemberkent annyit kerestek majd, hogy tudtok kuldeni egy kepeslapot a volt osztalytarsaitoknak, amint a spanyol tengerparton homokvarat epitesz a gyerekkel. vagy inkabb szulsz te is most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!