2hetes babám ( tápszeres ) este 9kor eszik, majd 1-2 között ébred. Megetetem és utána vagy 2órát kell altatnom. Jó lenne vajon amit a védőnő tanácsol?
Figyelt kérdés
utána 4-5között ébred, eszik és már alszik is.a védőnő szerint az 1-2 órási etetést váltsam inkább vízre.2008. aug. 12. 19:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha nem adsz neki enni akkor még nehezebben fogod elaltatni...a víz nem jó mert abból is megiszik annyit mint a tápszerből és fájni fog a hasa.Én a 3 órát szigorúan betartottam de akkor mindig attam neki,éjszaka is.
2/3 anonim válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért,a Kisfiam itt van a karomon :-)
3/3 anonim válasza:
Szia! A védőnőd egy kicsit nem normális szerintem, mert egy 2 hetes babának kell még az éjszakai evés! Ne váltsd le vízre, mert az semmit nem ér! Azt tudom mondani, hogy vagy ne pelenkázd át és csak etesd meg hátha könnyebben visszaalszik, ha nincs teljesen megbolygatva! Vagy lehet, hogy túl kevés vagy éppen túl sok az adag éjszakára és ezért nem tud visszaaludni!
Remélem tudtam segíteni, mert az én 3 hónapos lányom is így evett idáig, és most kezd leszokni róla tök magától!
Sok sikert, jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!