Mi az a legkorábbi időpont amikor vissza mennétek
dolgozni?
Figyelt kérdés
Egy régi német ismerősöm, akivel az előző munkahelyemen együtt dolgoztam ajánlott egy nagyon jól fizető állást. Most 5 hónapos a babám és nem tudom mit tegyek. Májusban kéne kezdenem 4 órában, aztán szeptembertől teljes munkaidőben. Nem ilyen rövidnek képzeltem el a kislányommal töltött időt, de a pénz ugye nagy úr.
Ti mit tennétek? Ha elvállalom hova adjam a kicsit addig? Bölcsibe, baby-sittert fogadjak vagy van más megoldás?
Szerintem 2 éves korában megyek vissza, ha még lesz hova :S
2010. jan. 25. 16:58
12/17 anonim válasza:
Én 3 éves korába mennék vissza dolgozni, de kb 2 éves korába elkezdünk "dolgozni" a kistesó projekten. Majd, akkor kiderül, hogyan tovább. Én imádok a 17 hónapos fiammal itthon lenni! Azaz vele lenni! Nem adnám senkinek, nem tudom, ha majd oviba kell beadnom, hogyan fogom kibírni.
2010. jan. 25. 17:28
13/17 anonim válasza:
Kisfiam most 5 hónapos múlt. A jövő hónap végén kezdek dolgozni. Ő az apukájával marad itthon még 2 éves koráig. Én egy vezető pozíciót hagytam ott és nem biztos, hogy várnának rám ha tovább maradtam volna. Ráadásul lényegesen többet keresek mint a férjem.
Én a helyedben biztos elvállalnám ha találsz a babafelügyeletre megoldást. Nagyszülők? Ők is mehetnének Gyed-re.
2010. jan. 25. 18:13
14/17 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést két-három hónappal hamarabb olvasom a válaszom az lett volna, hogy én biztos nem hagynám ki a helyedben. Viszont a kislányom 5 hónapos múlt, és jobban belegondolva még mindig nagyon kicsi ahhoz hogy másra bízzam.
2010. jan. 25. 18:17
15/17 anonim válasza:
Én külföldön élek és it 4hónapig lehet otthon maradni a babával!!! Utána itt is bölcsi, babysitter vagy nagyszülök ... mégis "túléik" a gyerekek.
Arról nem beszélve, hogy az elején mindössze 4óráról lenne szó ... én nem gondolkodnék rajta ... és sajnos a pénz az Nagyúr :-(
2010. jan. 25. 19:24
16/17 anonim válasza:
Én is mennék! A törpédnek sem árt ha nem csak egy emberhez kötődik! Pláne hogy hasonló koruakkal nagyon jól tudja magát érezni. Most 10 hós a fiam és szeptembeben megyek viszza dolgozni. A Fiam meg bölcsis lesz. Imádom őt meg a vele töltött időt de ebből nem lehet megélni!!! Sok sikert!!!
2010. jan. 25. 19:39
17/17 anonim válasza:
Én visszamennék a helyedbe,főleg hogy csak 4 órára kell eleinte, de a 8 h sem sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!