A kiságyra milyen lepedőt tegyek? Van sima lepedő és van gumis alju, amely nem ázik át. Vagy mindkettőt tegyem?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 17:21
1/7 anonim válasza:
mindkettöt teheted de elég a gumis alju ha nem kell peli éjszakára sem:)vagy még/már nem tartotok ott?:)))
2/7 anonim válasza:
Valamelyik babás oldalon azt írták,hogy kókuszmatracra nem javasolják a gumis lepedőt.
3/7 A kérdező kommentje:
még meg sem született a baba :)) csak kicsit előre gondolgozok.33 hetes vagyok :)
2008. aug. 12. 17:29
4/7 A kérdező kommentje:
Nem kókuszmatrac,hanem sima egészségügyi
2008. aug. 12. 17:30
5/7 anonim válasza:
Szia az elsö vagyok.Pelis korszakig elég a sima is.Kell még a gumisat a késöbbiekben eleget mosni,addig ha nem kell ne mosogasd feleslegesen:) Szinte sejtettem hogy valami ijesmi helyzet van:))))))))
6/7 anonim válasza:
Akkor szerintem nyugodtan rakhatod rá a gumisat. De még én is csak a 33.héten tartok,úgyhogy tapasztalatom nincs a dologról. :)
7/7 anonim válasza:
Gumilepedő elég csak a pelenkaleszoktetásnál, hiszen pelusban elvileg nem pisil annyit mellé a baba,különben meg jobb a sima lepedő,mert a kicsi teljesen befülled,de ha nem hiszed, próbálj meg egy éjjelt neylon zacskón aludni.
szóval a gumilepedő később jöjjön, mert mondom tényleg úgy befülled, hogy győzöd kitalálni mi az a sok kiütés a bőrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!