Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak akiknek nagyon cicifüg...

Anyukak akiknek nagyon cicifüggö a babaja, ti nem gondoltatok mar arra, hogy mi lenne a babatokkal, ha valami törtenne veletek?

Figyelt kérdés
/baleset, betegseg vagy barmi/Az en babam tapszert nem fogad el ejjel 4 5 ször kel cicizni az a mindene. Sokszor arra gondolok mi lenne vele ha velem valami törtenne?
2014. okt. 24. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha megnyugtat a tudat, akkor legyen otthon egy cumisüveg és egy tápszer recept (dátum nélkül) vagy akár egy doboz bontatlan tápszer. Ezzel sokat nem veszítesz.

Egyébként gyorsan hozzászokna, hogy nincs anya és cici, rugalmasak ezek a kis emberek.

A gyerekorvosunk mondja mindig: gyerek önszántából még nem halt éhen. :)

Persze, az ember nem akar ilyesmire gondolni és sose történjen ilyen, de akár egy gyors bevásárláskor is elüthetnek a parkolóban, vagy elcsúszhatsz a boltban egy vízfolton vagy egy vakbélgyuszi sem választ időpontot.

Nem azzal van a baj, ha egy anyuka minden idejét a csecsemője közelében tölti (elvégre ezért maradunk itthon, hogy mi gondozzuk a csemeténket), hanem ott, ha nincs olyan személy, aki el tudná rendesen látni.

(Ismerek olyan apukát, akinek fogalma sincs róla, hogyan kell lázat mérni, vagy hogy a lázcsillapító kúpot a hűtőben kell tartani....)

2014. okt. 24. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

A 2-es akkora irdatlan baromságokat írt, hogy teljesen kikerekedtek a szemeim, amikor olvastam.

Az a ridegtartás, amiről Ő ír, és az nem embernek való. Még az állatok közül sem mind bírja elviselni.

Szval a 7 hós babád, kedves Kérdező, még igen pici. Nyugodtan szoptasd éjjel akár többször is! Hidd el, le fog majd szokni róla, előbb vagy utóbb! A fiam 15 hós koráig éjjel többször szopizott. Majd egyszercsak elhagyta, nagyon cicifüggő volt.

Természetes, higy ilyen gondolatok megfordulnak a fejedben. Szereted a babád, aggódsz érte, és érzed-érted, mekkora hatalmas felelősség a tiéd. A testedből táplálod. Nyilván eszik már mást is, próbAlj szépen haladni a hozzátáplálással is! Egyébként akkor sem halna éhen, ha hirtelen nem lenne több szoptatás. Lassan elfogadná a tápszert. De örülj, hogy szoptatod, egészséges vagy, erejed teljében, és megadod a babádnak azt, ami nagyon kell Neki. Öleld annyit, amennyi csak jól esik!

A 2-es meg gondolkozzon már el azon, amit írt! Szegény kisbabád!

2014. okt. 24. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

8-as vagyok. Az én kislányom is 7 hónapos, és ő is sűrűn kel éjszaka. De ez érdekes, mert fél éves koráig átaludta az éjszakákat, 8-6-ig, viszont azóta nagyon rossz alvó lett. Valószínű, hogy ő inkább cuminak használja a mellemet, és nem azért kel, mert éhes, szív egyet-kettőt, utána alszik tovább. Nap közben sem eszik többet, és este sem, tehát innen gondolom. De, ha őt ez nyugtatja meg, hogy cicizik, én nem fogom elvenni tőle. Nem cumizik, az ujját szopizta, de már arról is leszokott. Jöttek a fogai, akkor sűrűn kelt, és szerintem ez berögződött neki, és nem is akar vissza állni :-)

11-12-es és kérdező, tökéletesen igazatok van.

Én még arra is gondoltam, hogy a 2-es válaszolónak nincs gyereke, azért okoskodik itt nekünk.

2014. okt. 24. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen parám. Azt csináltam, hogy kis adagokban fagyasztottam le anyatejet, és megmutattam a férjemnek, melyik mélyhűtőben van, mit kell vele csinálni. Elmondtam neki, hogy ezt azért mutatom meg, mert hátha történik velem valami egyszer. Megmutattam azt is (többször), hogy kell pohárból itatni a babát, mert cumit nem fogadott el, a poharas itatás fortélyát pedig még a kórházban ellestem a csecsemősöktől.

Mondjuk én csak a hozzátáplálásig aggódtam ezen, mert a kisfiam jó evő, nem veszne éhen cici nélkül sem. Csak elaludni nem tud nélküle, meg éjjel visszaaludni sem, bár már 1 éves elmúlt (aki szerint éjjel nem kell szoptatni, az jöhet hozzánk altatni :) ).

2014. okt. 24. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Első gyereknél 3 hetes korában kerültem kórházba 2 hétre. Fél napig ordított, mire elfogadta a tápszert (anyukám kínjában az én otthon hagyott használt hálóingemet magára terítve tudta végül megetetni:). Utána is utálta a cumit+tápot, pedig alig volt tejem, mire hazakerültem és nagyon munkás egy hónapba került, hogy újra csak anyatejes legyen (abszolút az ő kitartása miatt sikerült). Úgyhogy ketteskénél is sokat jár ezen az agyam - mindenesetre van itthon egy dobozzal, hogy legalább ne akkor kelljen rohangálni érte (úgy, mint az elsőnél).
2014. okt. 25. 04:59
 16/17 anonim ***** válasza:

En nem szoptatom mar a 8honapos kisfiamat,de bennem is megfirdulnak ilyen gondolatok.multkor veseproblemaval korhazba kerult az egyik baratnom.es belegondoltam hogy akar en is kerulhetek korhazba.en csak apukara tudom hagyni a kisfiam.itthon maradna vele,na de akkor is....ki lennek hogy en ott..o meg itthon.meg hogy minden rendben van e stb....

jajj inkabb ne is gondoljunk ilyenekre.

2014. okt. 25. 07:49
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
Ezért ne legyen ennyire cicifüggő,amúgy sem jó ha azt szokja meg azonnal ugrasz és teszed a szájába a melled.
2014. okt. 25. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!