Elmesélnétek milyen egy napotok 6 hónapos babátokkal?
Mikor ébred, miket eszik,miket csinál egész nap, miket csinál már stb?
Köszönöm
7-körül kel, akkor tápszert kap (alapból tápszeres, mert örökbe fogadtuk :) )
akkor 1 órát ébren van, "beszélgetünk" majd visszaalszik 1 órára... mikor felébred, hagyom, kicsit magában játszani, most azzal foglalja el magát, hogy hasra fordul és próbálkozik a kúszással, bár nem sikerül neki :) vagy csak a kezeit nyomja ki, vagy csak a fenekét emeli :)
10-kor gyümölcsöt, vagy tejpépet tízóraizik, utána ébren van 2 órát kb, ilyenkor vagy sétálunk, vagy leteszem a földre (habtapira) és oda ülök mellé ott játszunk... ott is próbálkozik a kúszással, meg játékokat mutogatok neki, énekelek, beszélgetünk...
ezután megint alszik egyet ebéd előtt... ebédre főzeléket kap, bár ebből még nem eszik annyit, hogy jól is lakjon így tápszerrel pótolom még... utána nekünk irány a suli a nagy tesóért, nem sok időnk van itt játszani, délután is hagyni szoktam kicsit magába játszani, míg a naggyal foglalkozom, meg uzsonna után is alszik még egyet uzsonna szintén tejpép vagy gyümölcs (felváltva kapja ha gyümölcs volt a tízórai akkor tejpép az uzsonna) 5-6 körül még sétálunk egyet, játszunk, mondókázunk, én mondjuk eléggé edzésbe tartom, mert dobálom, zsipp-zsupp-ozunk, táncoltatom - ölembe állandóan állni akar és rugózik teljes erejéből, - aztán nem tudom miért van izomlázam :D (8kg) 7 körül fürdés, utána vacsira tápszert kap, majd 8-kor alszik... átalussza az egész éjszakát (4 körül ér haza a férjem ilyenkor ő elbolondozik vele :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!