Az normális hogy a babalehellet olyan ecetes, epés szagú (nemtom mihez hasonlítsam, mint mikor éhezik valaki)?
kajálás után érzem(illetve ponr akkor érzetem nem egyszer)
remélem nincs gyomorgyulladása vagy megsérült gyomorfal, stb..
Inkább a vércukrához lesz köze. Acetonos lehelletnek hívják és éhező embernél is azért van, mert borul a vércukor az éhezéstől. Illetve a cukorbetegeknek szokott ilyen lenni.
Gyerekorvosnak szólj, kérdezd meg, hogy vértesztet érdemes-e csinálni.
hálás köszönet a gyors válaszért
amúgy nálunk mindig péntek etétől, hétvégén át, vagy ünnepnapokon van valami, amikor se doki nincs, még a fű se nő.
a kórházba is van beutalónk(neurológia), azon is ülni kell hétfőig :(
Elnézést....
De az ecetes szagú lehellet, egyértelműen KISZÁRADÁS. Nem a vércukor. Olvass után, mihamarabb kapjon folyadékot!
Azt nem tudom mitől van, de a kiszáradást egyszerűen ellenőrizheted, ha a hátára fekteted és a fején végighúzod az ujjad. Ha a kutacsa be van esve, akkor szomjas. Normál esetben egy síkban kell lennie a többi résszel, vagy enyhén kidomborodnia (nálunk evés után).
Ha nagyon ki van száradva, akkor a bőrét összecsípve is látod, hogy "fonnyadt" marad, de az már gáz.
köszi a válaszokat
nemhinném, hogy bukástól(ami korábban sűrű volt, de valamitől már szinte nem is jelentkezik)mert folyamatosan akárhányszor szagolgatom.
de ha akajálása anyatejes (ált kétszer a 6 étkeezésből)meg tápszeres inkább, de én olyan nem is hallottam, hogy ez mellé kellene víz
akutacsát, ha fent lesz megnézem, de a szája cserepes néha..
Ha a kutacs nincs beesve, akkor nincs kiszáradva. Az aceton szagú leheletre mondják, hogy cukor gond. Nem csak azt érzed, hogy megsavanyodik a tápszer/tej a szájában?
Az enyémnek szokott:)
igen, szó szerint megalszik a tej a szájukban :D
de nálunk nem erről van szó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!