4 hetes tápszeres babát fel kell napközben 3 óránként kelteni enni, vagy majd kel ha éhes?
Én babám is -igaz szopizik- néha sokat alszik, éjjelt is végigalussza régóta. Nekem mindenki azt mondta, hogy ne keltsem , örüljek, hogy alszik, majd kel ő, ha éhes. Nálunk bevált, igaz igény szerint szoptatok.
A rendszerhez még igen kicsi a babád, azt mondják az olyan 3 hó körül alakul ki.
Viszont ha ragaszkodsz a 3 óránkénti evéshez, akor ahhoz ragaszkodj.
Ezt neked kell eldönteted, de ha úgy döntesz, hogy igény szerint, akkor nem kell keltened.
Szia!
A lányom is tápszeres volt. Pár napig keltettük, mert a védőnő szerint fontos a három óránkénti etetés, ha a kórházban ezt szokta meg. A védőnő szerint az is fontos, hogy ne etessük túl, ezért nem mertem adni neki többet, mint amennyi az adagja volt. Kezdetben..három napig. Aztán szépen hagytam aludni, ameddig akart és hagytam enni annyit, amennyit igényelt. Három hónapos korától végig is aludta az éjszakát és nagyon szépen fejlődött. Nem kell pánikolni! A baba tudja, hogy mi a jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!