Anyukák! Nektek is nyűgös ma a babátok?
Figyelt kérdés
4 hónapos a kislányom, gondolom ez a front megkavarta teljesen, sehol nem jó, semmi nem jó... :(
Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni? Vagy egyszerűen csak túl kell élni az ilyen napokat?
2014. okt. 22. 10:40
1/7 anonim válasza:
Bár lányom már 2 éves,de ma még csak hisztizett eddig szinte.Szerintem sokat nem lehet tenni.Mi szakadó esőbe elmentünk bevásárolni.De közel a buszmegálló,szóval addig áztunk csak,amíg elértünk oda.
2/7 anonim válasza:
Az én lányom 8 hónapos, ma semmi sem jó neki, nincs el magában egy percre sem. Nagyon sokat nyöszörög, folyton rajtam lóg. Nagyon mit tenni nem tudok túl kell élni az ilyen napokat.
3/7 anonim válasza:
Akkor mi kivételek vagyunk. :) 1 éves. Eddig semmi "baja" remélem nem lessz később sem másképp.
4/7 anonim válasza:
1 éves az enyém is, és mivel egész éjjel alig aludt, most kidőlt :) Egyelőre nem rosszabb, mint máskor:)
Igen, az ilyen napokat túl kell élni.
5/7 anonim válasza:
4 hós az én kislányom is... Semmit nem lehet észrevenni rajta (bár itt Sopron környékén, amúgy is mindig fúj a szél). Átalussza az éjszakát, de a múlt éjjel volt egy 10 perces programunk, mert megijedt a dörgéstől és meg kellett nyugtatni.
6/7 anonim válasza:
4 hónaposak vagyunk, semmi baja ma eddig. Kopp-kopp Most is alszik úgy mint máskor, amúgy jókedvű, elvan. Nálunk a múlt héten volt egy ilyen napunk. Semmit nem tudsz csinálni. Túl kell élni. :( Kitartást! Gondolj arra, hogy holnap jobb lesz(én mindig ezt mondogatom) és próbálok higgadt maradni. Estére már van, hogy eltörik a mécses. :(
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, reméljük holnap már jobb lesz. :)
2014. okt. 22. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!