Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik éjszaka egy 6...

Mennyit alszik éjszaka egy 6 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Az enyém este 8kor eszik, 9kor már alszik. Reggel 6kor adok neki tápszert, de azt is álmában eszi meg, majd visszaalszik és kb reggel 8kor kel. Normális ez? NApközben is alszik 1-1 órákat evés után.
2008. aug. 12. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, teljesen normalis ha a babadnak igy jo akkor igy jo, es persze gondolom neked is:)

Nalunk ugyanez van csak delelott 1 ora alvas delutan 2 ora alvas es babakocsizaskor 20 perc szunya. Ejszaka detto mint nalatok.

Miert lenne ez gond? Orulj hogy jo alvo a babaod en legalabb is orulok:) Habar az elmult 2 hetben fogunk lett es az ejszaka par sirast nem usztunk meg de hala gyors visszaalukalt a dragam.

Boldog babazast!

2008. aug. 12. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is fél éves és pont ennyit alszik. Napppal kb. 3x 1 órát. éjjel 12-őt. Kb 2x kel éjjel, félálomban szopizik, majd alszik is.
2008. aug. 12. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Az én kislányom is 6 hónapos és ugyan annyit alszik mint neked!De reggel nem ő ébreszt engem henem én ébresztem fel enni ha tehetné végigaludná az egész délelötött!
2008. aug. 12. 16:42
 4/4 anonim válasza:

Szia,

az én 6 hós kisfiam este 8 körül vacsizik és fél 9-9 fele alszik, reggel fél 7-és fél 8 között ébred magától és csendben játszik amíg ki nem veszem a kiságyból.. utána cicizik egy kicsit aztán 8kor reggeli utána 1 órát alszik... 10 -fél 11 körül tízórai, játék aztán megint alszik 1 órát, 12-13 óra körül ebéd, játék,levegő(séta) aztán megint 1 óra szunya, 4- fél 5 körül uzsonna, játék és ismét 1 óra szunya ( persze néha csak 3/4 órákat alszik ) aztán fél 7-kor pancsi utána kis cici, játék 8 kor vacsi és így tovább.... a 14 óra alvás megvan, amire szüksége van.

2010. máj. 27. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!