Mi történt? Bedilizek esküszöm! Sírok csak napok óta! Bevigyem a kórházba?
Már másfél hónapja megkezdtük a hozzátáplálást,mert megcsappant a tejem.Minden szépen ment,ette az almát,s.tököt,őszibarackot.Krumplit ,répát nem igen adtam mert nagyon fogta a hasét.
Nappal délben és délután kapott valamit,egyébként napközben szopizott meg éjjel is 2 óránként.
Jó pár naoja viszont megkattant.
Nem fogad el semmit.
Elkezdtem a céklát adni,már mindenhez kevertem,sehogy nem fogadta el.
Aztán adtam neki a régiből amit eddig megevett,de azoktól is csak öklendezik.
Most ott tartunk h 2!!! napja pár korty tejen kívűl SEMMIT!!!!!! nem fogad el.
A kedve jó,viháncol,mindeno ok,csak nem eszik.
Alsó 2 foga már 1 hónapja kint van- tehát fog probléma nem lehet.
Nem is cicizik,de ha akarna se tudna mert ezalatt a pár nap alatt annyit idegeskedtem,h elment szinte az összes tejem.
Élt át valaki hasonló??Mit tegyek??????
Gondoltam,beviszem a kórházba,adjanak egy kis infúziót. Nem tudom,h miből "táplálkozik" mostmár 2 napja.
Teát,30ml-t tudtam beleerőszakolni.
6és fél hónapos
De aranyos vagy:)KÖSZÖNÖM!
Hát ott tartunk,h a doki azt mondta ez így tényleg nem lesz jó,mert kórház lehet a vége:(
Továbbra se eszik,de a kedve csillagos ötös.Azt mondta,addig ne aggódjak:)
Új kaját nem adhatok most neki,a régieket kell valahogy beletömnöm.
Az mondta a dr.hogy legyek nagyon erőszakos és tömjem...hát,köszi:) Félek h úgy fogja megélni aaz evést,mint vmi ccsuda rossz dolog..de erre azt a választ kaptam,h ne ezzel foglalkozzak,hanem h legyen benne vmi kaja.
Egyedül a tejpépet eszi-60gr-max- ezt akár napi 2* is adhatom neki.
Meg a Hipp-es őszibarackot nyammogja,semmi mást.
Úgyh most ezen él szegénykém,remélem hamarosan változik a helyzet.
A doki annyit hozzátett: "Nem hülye a gyerek,ő se akar éhen halni.Eszik,ha éhes lesz.Most egy kicsit megkattant,de majd helyrejön".
Na bumm! Én meg nyugodjak meg:) Nem egyszerű....
Nagyon köszönöm h érdeklődtél!
Jó egészséget kívánok mindenkinek.
Mert tényleg nagy igazság:" Ha egészség van,akkor minden van"! Szép napot!
Szia!
Csak azt akarom mondani, hogy nem szabad erőltetni az evést. Legalábbis nem drasztikusan. Ha le tudod foglalni amíg eszik és közben nem veszi észre, hogy megeteted az oké de ettől erőszakosabban nem szabad mert ahogy írtad is csak még rosszabb lesz.
Tapasztalatból mondom...sajnos.
Szerintem se erőltesd. Tudom, hogy nem jó dolog, de amikor nagyon nem evett a lányom (nem mintha most enne) én bizony kiraktam nasikat az asztalra, észre se vette és evett belőle. Ezt még kipróbálhatod.
Ha a hippes gyümilé megy, akkor cseréld a teát is arra, mert abban legalább vitamin és kalória van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!