Mennyire káros a Tv egy két hónapos babának?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre pár napja hogy lefoglalja és van hogy ezt ki is használom, pl amikor kaját csinálok neki, vagy reggel kimegyek a mosdóba rendbe szedni magam, vagy megiszok egy kávét...stb tehát olyan 10 percekre szoktam hagyni, ma pl tudtam mellette kicsit aludni/bóbiskolni miközben gügyögött meg a tv is ment szerintem az is lefoglalta. a tv kb 3-4 méterre van tőle, azt sem tudom mit, mennyit lát belőle, első baba és nem tudom hogy mennyire hagyjam neki, mert azért örülök az így nyert "szabad" perceknek.2014. okt. 18. 18:31
1/14 anonim válasza:
Csak a szemét és az idegrendszerét károsítja.
2/14 A kérdező kommentje:
ilyen messziről a szemét is? csak mert vannak a babáknak csinált kivetítők...azok? még nem láttam milyen egy olyan kütyü tehát lehet nem is hasonló.
2014. okt. 18. 18:34
3/14 anonim válasza:
Túlterheli az idegrendszerét, bántja a szemét. A vetítő, amire gondolsz, nem tv vagy projektor, annál jóval egyszerűbb szerkezet. Ne hagyd neki, próbáld mással lekötni. Forgó a kiságy fölé, játszószőnyeg, baba "tornáztató" stb. De a tvt ne hagyd, nagyon pici még hozzá.
4/14 A kérdező kommentje:
rendben van. köszi :) én is korainak tartottam, ezért gondoltam megkérdem. igen ezek, amiket felsoroltál már venni akarjuk, eddig nem akartuk felhalmozni, de most hogy már kíváncsiskodik lesz értelme. köszi neked is.
2014. okt. 18. 18:43
5/14 anonim válasza:
Még epilepsziás rohamot is okozhat, ilyen kicsi korban.
6/14 A kérdező kommentje:
köszi utolsó...ez nagyon rosszul hangzik.
2014. okt. 18. 18:53
7/14 anonim válasza:
Pedig a villogó fények miatt ez is fent áll.
8/14 A kérdező kommentje:
kicsit olvastam most róla, később visszafoghatja a mozgásfejlődését is...nem is gondoltam volna. tehát nem kapcsolok tv-t ha ő is láthatja... köszi még egyszer.
2014. okt. 18. 19:05
9/14 anonim válasza:
Kapcsolj a Duck tv-re, ott nincsenek villanások, gyors kameramozgások. 10 perc neked is jár.
10/14 A kérdező kommentje:
köszi :) majd megnézem, de remélem a szőnyeg és a forgó majd lefoglalja legalább ennyire :) mert ha nézi az m2 vannak mesék reggel az szokott menni neki, vannak zenék is benne meg jó színes karakterek :)
2014. okt. 18. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!