2hetes kisfiam szerintem túl sokat van ébren. Vagy délelött vagy élután, de 4órát is fenn van egyhuzamban. Ez nem baj?
Szia!nálunk is ez megy a rosszabb ha éjjel is ezt csinálja ma is ez volt,hogy a fél négyes etetés után kipattant a szeme és csak nézelődött a babhordóban ha letettem aludni sírt...elvoltunk így 5ig..olan lettem mint akit kimostak,de gondolom ismerős a dolog..
4hetes baba mamája-én mondjuk nem aggódom,mert ők is olyanokmint mi csak többet pihennek.
Az én kislányom is ilyen. Már a kórházban megilyesztett, azt hittem egy ujszülött eszik-alszik, ehhez képest ő egész nap nagy szemekkel nézett rám. Azóta is napközben alig alszik, max 2X fél-egy órát. Éjjel viszont alvás van 20-tól reggel akár 7-ig is. (de általában 4-6 között kell enni egyszer).
Vannak viszont napok, mikor bealszik, ilyenkor szinte egész nap alszik, 4 óránként felkel szopni, és alszik tovább... Gondolom ilyenkor bepótolja:-))
Szerintem ne aggódj , nem vagyunk ezzel egyedül. A baba tudja, mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!