Kislányom szeme alatt időről időre apró piros pontocskák jelentkeznek. Mi lehet ez?
Én már arra gondoltam, hogy tojás ill. tejallergiás lehet attól amit én eszek-iszok. Vagy annak több tünete lenne? Megkérdeztem a doktornőt, akkor persze nem volt épp, mikor mentünk és azt mondta, ha elmúlik magától akkor nem lehet nagy baj......Köszi......
Fél éves.Anyatej+tápszer+hozzátáplálás. Semmi újat nem kapott tegnap, mára viszont csúnyán előjött megint.
Megtudtál már valamit?
Mert azóta is van szegénykémnek..........
Igen. Könnycsatorna-elzáródása van, és a pangó váladék miatt a szem alatti érzékeny bőr begyullad, ezért jönnek elő a kiütések is. Ezt szemész mondta, viszont az általa felírt Tobrex kenőcsöt a betegtájékoztató alapján élő embernek nem adnám, pláne nem egy kisbabának. Tegnap beszéltem homeopátiás szakemberrel, és Occuloheel szemcseppet kaptunk, illetve Silica 9ch-t. Az Occuloheelt naponta kell használni, a Silicából 3 napig 3x5 golyócska vízben oldva, aztán 3 napig 2x5 golyócska, és ha még mindig nem múlik el, naponta 1x5 golyócska.
Ma kezdtük el, és lekopogom, de már alig látszanak a kiütések.
Amúgy ma találkoztam egy ismerősömmel, neki 1-éves a kisfia, nekik a gyerekorvos ugyanezekre a tünetekre azt mondta, hogy a nyálát & az orrváladékát keni bele a szemébe, ettől a pöttyök, de neki is Occuloheel szemcseppet ajánlottak, és el is múltak a kiütések náluk is.
Szerintem próbáld ki & jobbulást! :)
Könnyezik neki, mondjuk nem túl sokat (bár nem tudom, mennyi lenne a normális.) Harmadik napja kapja a szemcseppet és a golyócskákat, a kiütések alig látszanak, és az előző 2 napon nagyon sok csipa-szerűség jött ki a szeméből, plusz tegnap óta picit bepirosodott a szeme fehérje az egyik oldalon. Azt mondják, a homeopátiás cuccok, mikor elkezdenek hatni, felerősítik a tüneteket... Majd még írok, hogy mennyit javult.
Addig is jobbulást a babádnak!
Na, megevett egy doboz homeós bogyót, és sajna nincs javulás :( Lehet, hogy megismételjük.
Nektek mit mondott 8-án a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!