Ti vennétek világoszöld babakocsit kislánynak?
Figyelt kérdés
(A babakocsi csak ebből az egy színből áll.)2014. okt. 17. 09:24
1/11 anonim válasza:
A világoszöld alapból egy "semleges" szín, ha az tetszik, akkor miért ne? Képet tudsz róla mutatni?
2/11 anonim válasza:
Persze én zöldet is terveztem mert az jó lesz majd később a kis tesónak is ha fiú ha lány lesz akkor is.
3/11 anonim válasza:
Persze, pláne, hogy az én gyerekemnek a legnagyobb öröm a zöld szín 2 hónaposan. Állítólag nyugtatja őket. Minden esetre imádja nézegetni a virágokat, a zöld konyharuhát, mindent ami zöld.
6/11 anonim válasza:
Én vennék zöldet simán. Igaziból én két színben tudom elképzelni a babakocsit ezek a piros és a (kivi)zöld. Gond nélkül használnám a pirosat fiúnak, a zöldet lánynak. Nekem ezek unisex színek.
7/11 anonim válasza:
én is ilyen színű babakocsit veszek a kislányomnak :) gondolva hogy a második lehet fiú lesz :) meg szerintem elég uniszex szín,nekem nagyon tetszik :)
8/11 anonim válasza:
Nagyon szép, tökéletes kislánynak (is).
9/11 anonim válasza:
Első voltam, tényleg nagyon szép, és kislánynak is teljesen megfelel.
10/11 anonim válasza:
Majd feldobod csajos jatekkal:-). Egyebkent en is ilyet neztem a fiamnak, de ugy gondoltam, h ha a masodik lany akkor is jo:-)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!