Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet világoszöld,...

Mitől lehet világoszöld, nyálkás 3 hónapos babám széklete?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
tápszertől, túletetéstől, fogzástól
2012. febr. 14. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyémnek sötét zöld volt a tápszertől! Zöld lehet tápszertől, viszont nyálkás szerintem nem! De lehet, nem jól tudom!
2012. febr. 14. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Anyatejes,de lehet túl ette magát,mert csak 2* volt ilyen... Köszi a válaszokat!
2012. febr. 15. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Világoszöld lehet a kajától,akkor is ha csak anyatejes,ez attól függ hogy Te mit ettél éppen.Viszont a nyálkás az azt jelenti,hogy kicsit hurutos a pocija.Ha csak egyszer-kétszer fordul elő,nincs vele gond,előfordul,hogy kicsit huzatot kap a pocija(megfázik),ha viszont sűrűn fordul elő,akkor mindenképpen fordulj vele a dokitokhoz,nehogy valami gond legyen.A nyálkás kaki mindig valami kissebb gyulladást jelez,és mint mondtam ez lehet átmeneti,ami egy nap alatt helyrejön,de érdemes figyelni.
2012. febr. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!