Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól ehet a...

Hány hónapos kortól ehet a baba gombát?

Figyelt kérdés
Kisfiam 17hónapos,a napokban adtam neki gombát(rántva),nagyon ízlett neki,csak úgy tömte befelé a szájába:)Remélem nem lesz tőle semmi baja,ti mikor adtatok a babátoknak először?Köszi
2010. jan. 24. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle,az enyémeknek is adtam már ilyen korban.Azért nem ajánlják,mert nehezen emészthető.Néhány okos szerint pedig semmi tápláló sincs benne.Ezt én erősen vitatom.Ha nem lesz semmi baja,(szorulás stb.) akkor nyugodtan adhatod neki máskor is,persze nem minden nap.
2010. jan. 24. 12:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Elvileg két éves kortól. Ez a legnehezebben emészthető kaja. Ha viszont jól esett neki és semmi baja, addhatod.
2010. jan. 24. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt 3 éves kortól írják. De több helyen én is a 2 évet olvastam. Nehezen emészthető és sokakat allergizál.

De én is adnám a helyedben, ha jól van a kisfiad.

2010. jan. 24. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:

én is 2 éves kort tudok.

én még soha nem adtam a 16 hónapos babámnak.

de biztos nem lesz baja tőle

2010. jan. 24. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi,a gyors válaszokat mindenkinek:)Délben ette,azóta volt kaki és minden a legnagyobb rendben:)
2010. jan. 24. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel a gombában kinin van, amit az ember nem tud megemészteni, ezért nehéz étel. Én biztos nem adok a kislányomnak még 3 éves korában sem, mert én a mai napig (22 éves vagyok) hányok tőle. A családunkban minden kisgyerek hányt már tőle legalább egyszer. Sokat ne adj neki egyszerre.
2010. jan. 24. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A gombában nincs kinin. A kinin ugyanis egészen keserű, ha lenne benne, éreznéd az ízén. A gombák sejtfala kitinből áll, ami valóban nem emészthető.
2012. jún. 24. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!