Dévénytornáról tapasztalat? Első kontroll v tanácsadás ingyenes? Arra mennek, hogy vidd tornáztatni vagy előírnak csak otthonit. Figyelik hogy javul? Röntgeneznek?
Na làtod nem tudod....egy àtlag babàt làtnak az orvosok 6hetes ès jó esetben 3 hónaposan ès?6hónaposan. Nem tudom mennyi feji uh csinàlnak neki vagy egyebeket de nem hiszem hogy sokat, igen ebben èn nem vagyok otthon!
Viszont nekünk a 4 hèt alatt mèg bent volt csinàltak 4uh, 2 röntgent, làtta szemèsz, neurologus, tornàsz, ès volt hallàsvizsgàlata. Heti 2 vèrkèp.
3x voltunk eddig neonatológiàn ott vèrkèp uh a kutacson keresztül ès alltlànos ellenörzèz van. Szemeszetre is vissza kell jàrni ellenőrzesre. Szóval nem mond nekem hogy figyelek a gyerekre, meg hogy orvos nelkül teszek amit teszek!! Minden erőmmel azon vagyok hogy kiszürjem a problèmàkat,esnha kell időben kapjon segítsèget!
Dèvènyeshez azèrt mentünk mert iflizett, emelte a làbàt a?fejèvel,ès mivel jellemző az izmok letapadàsaaz ilyen babàknàl mert mikor nekik mèg a vízben kellene gyakorolniuk øk màr kint vannak..időben szerettem volna elkezdeni ne legyen nagyobb baj, ne jàjon nagyobb fàjdalommal!
Köszönöm hogy úgy itèlkezel hogy semmit sem tudsz rólunk!
majd akarok válaszolni részletesebben a válaszokra, de most gyorsan csak annyit, nem tudom foglalkozna e vele neurológus, még 5 hós, ilyenkor szerintem még nem késés, ha nem forog
de szóval szerintem gerincferdüléses, vagy kötött féloldalas lehet, szóval a fejét nem tartja egyenesen(fekve alig észrevehető,inkább babahordozóban)meg mintha az egész jobb oldala rövidebb lenne, vagy nem is tudom, fura az egész valahogy
A fiamat 5 hónaposan küldte a neurológus a dévényre, mert nem forgott. És 2 hónapos kora óta jártunk a neurológiára. Miért gondolod, hogy nem foglalkozna vele?
Egyébként nyugodtan kihagyhatod a neurológust. Hívd fel az alapitványt és kérj egy hozzád közel első Dévényes gyógytornász telefonszámot. Azt még fontos tudn, hogy miél később kezditek a kezelést (már ha kell), annál lassabb lesz a javulás. Szóval 5 hónaposan már régen benne van a korban. Nem is a forgás, de hogy ferdén tartja a fejét, ilyesmit már biztosan előbb észrevetted. Már rég mehettetek volna.
Egyik előző válaszoló vagyok, nem tudom hányas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!