Tímea mellé 2. név? Többi lent.
Figyelt kérdés
28 hetes pocaklakóm neve Tímea lesz. Én szeretnék mellé egy 2. nevet, de Apukája szerint "kár egy ilyen szép nevet elrontani mással". :) Szerintetek? Nekem egyébként a Hanna, Petra, Lilla nevek tetszenének 2. névként. Ezek hogy illenének hozzá? Nyilván nem ez alapján döntjük el majd, csak kíváncsi volnék.2014. okt. 15. 14:22
1/14 anonim válasza:
Hanna, Petra, Lilla mind szép de nem rontanám el őket a Tímeával. Szerintem a Tímea a legkevésbé szép lánynevek egyike.
2/14 anonim válasza:
Imàdom ezt az oldalt- nem az volt a kérdés, hogy a Tímea szép vagy sem (Amúgy szerintem gyönyörú, nàlunk is esélyes), hanem, hogy adjon e hozzà 2. nevet a kérdezõ. Szerintem a Lillàval szép lenne.
3/14 anonim válasza:
Tímea csúnya név, kicseszés a gyerekkel ha így nevezik el, ez csak egy jó tanács, még nem késő változtatni xD
4/14 anonim válasza:
Lehet, veled kicsesztek a szüleid? Azért az "együttérzés"?
5/14 anonim válasza:
Nem, engem nem Tímeának hívnak.... xD
6/14 anonim válasza:
Én nem adnék mellé 2. nevet, igaza van a párodnak.
7/14 anonim válasza:
Ha már mindenképp Tímea, én sem adnék mellé másodikat
8/14 anonim válasza:
Vezetéknévtől is függővé tenném, hogy milyen hosszú lesz tőle a név. Én a Lillát választanám mellé.
9/14 anonim válasza:
Hát ha már Tímea, akkor én is a Lillára szavazok. És akkor legalább a gyerek tud választani...
10/14 anonim válasza:
Én is Tímea vagyok, nálam csak egy név ami befutó mellé a Mínea (dec 24).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!