A kisbabát ha hazavitted a kórházból mikor viheted ki előszőr a levegőre? A város szélén lakunk erdős részen tiszta friss levegő van, mikor lehetne kivinni egy kicsit babakocsiba?
6 hét alatt tuti begolyóztam volna. Május elején jöttünk haza a kórházból, hétfőn a védőnő rábólintott a sétára, szerdán (akkor volt egy hetes a lányom) már elbabakocsiztunk a gyerekorvoshoz. Utána pedig szinte minden nap voltunk kint, min 1 órát.
Nyilván az időjárástól függ, ha nagyon szeles, esős az idő, akkor nem vinném ki, plusz akkor sem, ha rettenetesen hideg van (mínuszok) és hóvihar, vagy ha kánikula. Szép, tiszta, napos időben, jól felöltöztetve, betakarva én mennék vele hamar sétálni. De ez az én véleményem, ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a védőnőt meg a dokit.
Off: Elàrulnà valaki, hogy egy babàt mièrt kell levegőhöz szoktatni?
Amikor viszitek haza, akkor nem èri levegő? Volt màr olyan, hogy egy babànak levegőtùladagolàsa lett? Tènyleg nem èrtem.
Köszönöm a hasznos válaszokat!! Csak érdeklődés szinten vagyok ha minden igaz nagy melegben szülök majd júliusban csak a babakocsi vásárlás miatt érdeklődtem, nincs erkély az igaz családi ház van de én rengeteget vagyok kint kertészkedem, kutyázom stb. És jo lesz ha a baba mellettem alszik :) miközben tevékenykedem.
Köszi mindenkinek!
csak annyi h ne érje közvetlen napsütés és kánikulába se vidd ki...
naptejjel ne kend az nem éppen újszülöttnek van kitalálva ...
tedd be a babakocsiba és árnyékba szellős helyen legyen :-D
Szia!
Nálunk az orvos javasolta, hogy a 4 napos babát minél többet vigyem ki (2012 szeptemberében), mert még mindig egy kicsit sárga volt, amikor kiengedtek minket a kórházból, és hogy elég D vitaminhoz jusson. Szép napos szeptember volt, nem túl hideg, nem túl meleg. Szerencsénk volt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!