Mehetek-e egy 3 hónapos kisbabával lagziba?
Szerintem ne vidd magaddal magába a lagziba. Esküvőt még elviseli ,de az egész éjszakás dajdaj nem neki való. Ha teheted üzemelj be egy felvigyázót neki ( nagyi vagy vki.). S ő is menjen veletek esetleg. Ha szoptatsz én nem akarnál előre fejt tejcsit adni neki akkor ezt úgy tudod megoldani,hogy aki vigyáz a kicsire veletek megy. kérdezd meg a fiatal párt lesz-e szállás lehetőség vagy valami ahová félre vonulhatsz szoptatni és ahol aludhat a gyerek.
Nekem a kisebbik fiam 6 hónapos őt nem visszük abba a lakodalomba ahová megvagyunk hívva. anyukámék vigyáznak rá. Velünk csak a 4 éves jön. Ő már volt 2,5 évesen és 1,5 évesen is lakodalomban. Mindkét esetben volt szállás lehetőség ahol le tudtuk fektetni.
Szerintem csak a babán múlik.
Én láttam pár hetes babát , úgy aludt a babakocsiba, mint a sicc... Észre sem vettük, hogy ott van:-)
Ha jó alvó, és elalszik a kocsiban, vagy mózeskosárban, szerintem nyugodtan mehetsz vele.
Ellenben ha nyűgös, nehezen alszik, zavarja a zaj, akkor inkább ne maradj a lagziba.
Te ismered a babád.
Köszi a válaszokat.
Vegyesen eszik, szopik+tápszer.
Csak a vacsira maradnánk, de ezalatt is szól a zene.
40kmre lenne a lagzi.
Én 2 hónaposan viszem a babánkat a jövő héten esküvőre. Mi csak a szertartásra és a vacsira maradunk. Édesanyám jön velünk bent lesz vele a rendezvényházban, és lesz egy külön szobánk, ahol szoptathatom.
Úgy gondolom, mindenképp legyen neki egy távolabbi nyugodt hely, nem való neki az a nagy zsivaly. Ne sokáig maradjatok. perzse ha a baba nyügi akkor haza kell vele menni.
Én meg azt mondom, ekkora babát még el lehet vinni. Persze ez babafüggő is. A legtöbb baba három hónapos koráig bárhol el tud aludni, ezért nyugodtan lehet velük esti programot is csinálni. Te ismered a babádat, te tudod, el tud-e így aludni. Nagyobb gyereket nem vinnék, az enyém pl. 9 hónapos, őt este már semmiképp nem vinném magammal, mert tudom, hogy ragaszkodik az esti szertartásokhoz, ahhoz, hogy az ágyában alhasson este. De egy három hónapos általában el tud még aludni este is bárhol, bármikor.
Amúgy én a fiamat vittem magammal 3 hónaposan szabadtéri rendezvényre, egy percig sem zavarta. És amit leírtam, azt nem a kisujjamból szoptam, hanem több könyvben is olvastam, mármint azt, hogy ennyi idős babával még lehet esti programot is csinálni, mert el tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!