Babám 8 hónaposan állt fel, majd kapaszkodva lépegetett. Nemsokára 14 hónapos, de még mindig nem jár önállóan. Lehet gond?
Szerintem mĂŠg vĂĄrj pĂĄr hĂłnapot ĂŠs ha addig sem javul akkor kĂŠrdezz esetleg rĂĄ vĂŠdĹnĹtĹl elsĹ kĂśrben. De szerintem nem lesz gond. Ha valami rendellenessĂŠg lenne azt ĂŠszrevennĂŠd szerintem.
AmĂşgy nekem mĂŠg az jutott eszembe, hogy lehet hogy mikor mĂŠg 8 hĂłnaposan Ăşgy lĂŠpegetett lehet megijedt valamitĹl ĂŠs azĂŠrt hagyta abba. De az is lehet, hogy egyszerĹąen rĂĄjĂśtt hogy most mĂĄszĂĄssal milyen jĂłl is lehet haladni, akkor minek az ĂĄllĂĄssal szenvedni. De az amĂşgy meg nagyon jĂł hogy mĂĄszik. ĂllĂtĂłlag nagyon fontos a gyerekeknek a mĂĄszĂĄs, mert az iskolĂĄban majd az olvasĂĄshoz meg ilyenekhez nagyon fontos dolgot alakĂt ki az agyban. Valami ilyesmi.
Figyelgesd, bĂztasd ĂŠs biztos majd elkezd neki tetszeni, vagy rĂĄjĂśn, hogy jĂł az ĂŠs akkor elkezd jĂĄrni.
Ha meg mĂŠgis Ăşgy ĂŠrzed hogy gond van, akkor kĂŠrdezz rĂĄ vĂŠdĹnĹnĂŠl, gyerekorvosnĂĄl. De vĂĄrj mĂŠg vele szerintem pĂĄr hĂłnapot. A gyerekek a sajĂĄt tempĂłjukban fejlĹdnek Ăşgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!