Hogy tudnám átszoktatni a cumiról az ujjacskájára a lányom?
Figyelt kérdés
Párom párszor amikor vigyázott rá (pl amikor én elugrottam boltba vagy gyógyszertárba) rászoktatta a cumira, pedig nem akartam, hogy cumit kapjon :-( Ennél még az is jobb lenne, ha az ujjacskáját szopizná, át lehet arra szoktatni, volt akinek sikerült? Hogy csinálta? 4 hónapos lesz.2014. okt. 14. 12:23
31/33 anonim válasza:
Mostohahúgom még 13 évesen is szopta az ujját,csak úgy tudott aludni,és elég sok ilyen esetről tudok.
32/33 anonim válasza:
Én is újjszopós voltam,eredmény:kifele állnak a fogaim és még a fogszabályzó sem hozta helyre anno!Ezért nagyon "haragszom" a szüleimre,hogy ezt engedték!!
Egyet fogadtam meg gyereknevelés terén:AZT HOGY AZ ÉN GYEREKEIM NEM FOGJÁK SZOPNI AZ ÚJJÚKAT!!!!!
A nagyobbik önként,sírás,hiszti nélkül 3 évesen letette de már 2 éves korától csal alváshoz kellett neki!
A Kicsi most 21 hós és neki is már csak alváshoz kell!!
33/33 anonim válasza:
Bocsánat,szóval az utolsó két mondatomban természetesen a cumiról írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!