6 hónapos a kislányom, de hajnalok hajnalán alszik el, mitévő legyek? Sehogy sem sikerül átszoktatni
Szia. Nalunk is ez volt sokaig sajnos, ismerem a helyzetet.
Viszont nappal kialudta magat, reggel is szepen aludt 10-ig mindenkepp, ilyenkor en is tudtam csinalni valamit.
Most 2,5 eves es sokara alszik el. Nem sokat valtozott a helyzet. Leghamarabb este fel 11-kor hajlando elaludni reggel7-ig.Ez akkor szokott lenni ha nappal alszik 1-2orat. Ugyanis van, hogy nem teszem le aludni delutan es akkor mar 8 es fel 9korul szundi (amit o egyaltalan nem ban - nagyon birja el vagyok csodalkozva tole, mert en mar olyan faradt vagyok este).
Persze ez nem valoszinu, hogy nalatok is igy lesz, en csak leirtam, hogy nalunk mi van. Es altatas nelkul nem hajlando elaludni, ott kell ulni mellette mig elalszik, sokszor beletelik haromnegyed oraba is.Ezert van, hogy nem is probalom lefektetni, inkabb csinalok valami hasznosat ha eppen engedi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
olvasd el,itt is hasonlo volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!