Tápszeres,4,5 hónapos babának adhatok valami immunerősítőt ha beteg?
pedig ilyen picit orvoshoz kéne vinni....
nem azt mondom, hogy éjjel rohanjatok kórházba, de ha van nálatok holnap délelőtt gyerekorvosi ügyelet akkor menjetek le.
ennyi idősnek semmit nem szabad magadtól ad, az is számít, hogy milyen tápszert eszik, abban mi van...
d-vitamint add neki, az még a köhögésre is jó :)
azonkívül holnap valószínűleg felírnak babáknak való köptetőt vagy köhögés csillapítót, kálcium injekciót és cebiont lehet adnak.
enyém 6 hónaposan volt megfázva, akkor ezeket kaptuk, a cebionból napi 2x5 cseppet, de magadtól inkább ne add
én is elvinném legszívesebben, de egy gyerekorvos honlapján olvastam, hogy amíg nem lázas, addig nem kell vele rohanni (pláne nem ügyeletre), sőt ha lázas akkor sem kell elsőre vinni, hanem lázcsillapító kúpot adni neki és csak ha nem használ akkor vinni.
csak én aggódós vagyok és utálom hogy tehetetlenül várom, hogy magától helyrejöjjön. no, megvárom a holnapot, remélem nem lesz láza és jobban lesz.
nálunk nem volt szó lázról kedves utolsó :)
végül is 2 nap hőemelkedés után, hétfőre kutya baja nem lett hál istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!