Szerinted a média (tv, internet, újságok stb) milyen képet fest a gyereknevelésről, babázásról?
Rózsaszin. Minden tökéletes, a gyerek boldog, anyuka boldog, apuka szinten, gond egy szál se. Baba eszik, alszik pisil, gugyog, meg a hasa is csak épp annyira faj, hogy sírni ne kelljen, max fintorogni.
Kifejezetten hazug kepet fest, ezért is akad ki sok no, amikor rádöbben, hogy az a vilag es az valóság köszönő viszonyban sincs egymással.
minden puha, minden idilli, babaillat mindenhol, foldontuli wzerelem a szuloszoban hollywoodi zenevel:-). az igazsag kicsit mas;-)..
es persze a buntudatebresztes, h ha nalad nem igy van, akkor vedd meg ezt a szart meg azt a szart, kulonben nem leszel jo anya..
Azt, hogy ha nem adod meg mindenből csakis kizárólag a legjobbat, akkor nem vagy felelősségteljes.
-Ha nem szoptatsz(függetlenül attól h van e tejed), akkor hú, ilyen meg olyan vagy.
-Ha a legjobb anya ezt, meg azt a tápszert használja.
-Nem gondoskodsz megfelelően a gyerekedről, ha nem veteted le az őssejtet.
-Csak ilyen olyan matrac a jó.
-popsikrémből szintén
-gyerekülés: az igazán jó, és megbizható mittomén 50 ezernél kezdődik, de ha te ez alá mész akkor felelőtlen vagy.
-vagy az ajánlott oltások témája.
No, ezeket csak azért írtam, mert -bár nem vagyok koldul, nem dúskálok a százezrekben- folyamatosan ezt éreztem eddig. Ha nem ezt veszed, ha nem ezt teszed...akkor szar vagy. Szóval én azt érzem, hogy a mai média lassan-lassan azt súlykolja, ha nincs milliód, akkor ne szülj.
A fiam lassan 3 éves, és ilyen dolgokat mostmár nem veszek észre, de eddig engem nagyon zavart, és sokat morfondíroztam rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!