Mi a véleményetek erről a gépről? Érdemes megvenni?
Van turmixgépem,de olyan nagy hogy ha belerakok,2-3 répát,bekapcsolom,és az összes eltűnik benne. Ti hogy csináljátok? 1 hónap múlva kezdjük a hozzátáplálást,akkor leszünk 6 hósak.
Szerintem túl drága. Ez pont az a termék, amit rásóznak egy anyukára, pedig már van turmixgéped...
Én kiválóan boldogulok a turmixszal és a kézi mixerrel. Szerintem felesleges és drága pénzkidobás.
Szia!
Nekem volt, most adtam el nagy nehezen... Megbántam, hogy megvettem.
Az elején abban melegítettük a lefagyasztott tejet, de sose sikerült eltalálni, hogy pont jó legyen a hőmérséklete.
Aztán pároltunk benne zöldséget egy párszor.
Cumisüveget sose sterilizáltam benne (vettem sterilizáló folyadékot).
Turmixoltam benne, de csak a gyümölcsöt és zöldséget vitte jól(de csak ha elég folyadék volt benne), viszont ha hús is volt benne, akkor mindig megszorult a kés. A cucc meg mindig aláment a gumigyűrűnek, így állandóan ki kellett szedni és nehéz volt visszarakni is (már kezdett szakadozni is a gyűrű).
Most meg hogy 1 éves lett a lányom, már nem nagyon kell neki turmixolni, mert darabos kaját eszik, de ha mégis kell, akkor előveszem a mi turmixgépünket.
Szóval csak akkor vedd meg, ha úgy gondolod, hogy minden funkcióját maximálisan ki tudod használni. De szerintem inkább ne...
Szia!
Ilyen gépet nem vennék. Volt egy sima, egyszerű botmixerem, azt használtam. Gyümölcscentrifugát vettem, nem bántam meg. Sokszor még mostanában is csinálok gyümölcslevet, akár a kisfiunknak, akár magunknak.
Pároló. Ajándékba kaptunk egyet. Teljesen más íze, színe, állaga volt a benne elkészített kajának, mintha lábosban, vízben pároltam volna.
en nem vennem meg,botmixer a legegyszerubb megoldas..vagy turmixgep.
a botmixer egybol konnyen tisztithato.. :)
8hos kislany anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!