4honaps fiam allandoan felülne, mar ha fogom a kezet ül. Engedjem vagy meg korai?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 10:37
11/12 anonim válasza:
A vitatkozós vagyok...Én sem kötözködni akartam, csak leírtam, hogy én az ujjamat sem húztam semerre... Lányom már másfél éves és semmilyen kóros reflexe nincsen, soha nem erőltettem semmit, még kitámasztani sem támasztottam soha. Orvos barátnőm is látta mikor húzza magát, ő sem szólt, hogy nem kéne, mivel látta, hogy nem erőltetek semmit. egyébként eü fősulis vagyok, igaz nem gyógytornász...
12/12 anonim válasza:
Megint én..ha a kérdező nem nyugodt emiatt úgyis megkérdezi a gyerekorvosát aki a legpontosabban tud rá válaszolni. Nem hiszem, hogy ezen a fórumon életbevágó kérdéseket tesznek fel, arra ott az orvos, gyógytornász, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!