Miért tartogatja lányom a falatot a szájában?
Figyelt kérdés
Legújabb szokása 19 hós lányomnak, hogy nem nyeli le a kaját, hanem csak tartogatja. De bele is borzong, mintha undorodna tőle, de nem köpi ki, nem nyeli le, és nem is engedi, hogy kivegyem a szájából.
Először egy nagyobb húsdarabot rágott vagy negyed órát, mikor meguntam és kiszedtem a szájából-hisztizett, nem engedte és a kukából ki akarta venni, amit odadobtam. Aztán az áfonyás almát tartogatta vagy negyed órát-ami ráadásul folyós, és úgy beszélt, végül a fogmosással tudtam rávenni, hogy lenyelje. Ma meg a megrágott mandarint tartogatta, amit amúgy ötösével eszik, tehát imádja, nem tudom miért csinálja.
Van valakinek erről tapasztalata?
2010. jan. 22. 20:05
1/1 anonim válasza:
Az én lányom is pontosan ugyanezt csinálta, mint amit leírtál. Én arra jöttem rá, hogy azért csinálta, mert nem volt éhes, viszont az íze tetszett a haminak. Vagy még olyankor játszotta ezt, ha már nem akart többet enni, de tudta,hogy én szeretném hogy egyen még. Így viszont, hogy a szájában a kaja, úgysem tudok többet beletenni. És igaza volt. Ilyenkor mindig nekem kellett feladni és befejeztük az evést. Nálunk is nagy küzdelmek voltak, hogy végre kiköpje. De egyszer csak abbahagyta és már régóta nem csinálja. (20 hónapos kislány anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!