Bébiételekből melyike (ke) t érdemes venni?
Szia!
Én Univert szoktam, mert nem tartalmaz hozzáadott cukrot és tartósítószert, és árban is kedvező, ráadásul sztm finom, a kecskemétinek én mindig érzek valami mellékízét.
Néha szoktam venni Nestlé-t bio bolognait, mert azt nagoyn szereti a kislányom.
Szia
Én nem a márka alapján veszem,sok mindent végig próbáltunk van pl hippesbe nem ízlik neki ugyan az amit a kecskemétibe imád stb szóval kitapasztaltam miből melyiket eszi jobban és azt kapja.
Én álatában kecskemétit veszek, azt is a HIPP gyártja.
Amúgy nem sok különbséget találok köztük, szerintem mindegyik zöldséges-márkától függetlenül- konzervízű. Inkább a gyümölcsösket szoktam venni, de azt sem adom minden nap.
Én főzök neki.
Szia!
A Hipp és a Babylove ételek nagyon jók,bár utóbbi kicsit ízetlen,de nem is kell agyon fűszerezni még a kisbabák ételét.
Amíg kisebb volt a babám, univert vettem neki, mert az csak 163 gr-os. Mikor már nem volt elég neki, kecskemétit vettem (190gr). Amikor már az sem volt elég, akkor a 250gr-os nestléket.
Most már inkább én főzök neki (14h.), de gyümölcsös bébiételt azért még kap, olyankor kecskemétit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!