Ti mit adtok a kisgyereknek inni? Enyém 1 éves
Szörp, víz, tea. Néha gyümölcs lé! De fura mert a vizet csak pohárból fogadja el! :)
28 hós a fiam
2 éves és szinte csak vizet iszik.
Nagy ritkán főzök ízesítetlen gyümölcsteát neki, most télen gyakrabban fogok, jól fog esni a meleg ital.
Amiket te adsz a gyerekednek én nagyon nem helyeslem.
Bár mi másként élünk, mi magunk sem iszunk cukros löttyöket, így természetesen a lányomat se mérgezem vele.
Szerintem olyat válassz elalváshoz, amiben nincs cukor. Én nem vagyok megrögzött egészség őrült, de pont az elalváshoz nem adnék ilyesmit.
A tea elmegy, ha nem cukrozod vagy más édesítési lehetőséget használsz, de a kubu meg a szörp nem éppen ideális.
valojaban nincs jobb a tiszta viznel. ne sajnald, ha azt kap, mert akkor kapha a legjobbat :-)
azert iszunk, h a szomjunkat oltsuk. a szomjoltasra oedig a legjobb a viz. a cikrot mert a gyumolcslevek allitolagos c vitamin tartalmat (ha suritmenybol keszul, nincs benne alapbol vitamin, legfeljebb hozzaadott) pedig gyumolccsel is be tudja vinni. a fiam alig kap edesseget, de ha nagy ritkan adok neki cukrosat, megnyugtat a tudat, hogy ez nem adodik ossze a gyumolcsleben talalhato cukorral.
babavizet iszik,semmi mast. ha el ajarom "rontani", kap egy darab toltott ostyat :-). azer csinalom, mert a helyes etkezesi szokasok gyerekorban rogzulnek es szeretnem, ha kesobb magatol isminosegi eteleket, italokat valasztana, kis nasival. en is igy etkezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!