13 hónapos kisgyereknek mit adtok inni?
A babateával én is megjártam, utólag sajnálom, hogy nem hallgattam a védőnőre és nem szoktattam a vízhez kicsi korától. A gond fokozódik, ha cumiból iszik, mert rontja a fogát.
Szomjúság ellen tényleg a víz a legjobb, de bölcsiben általában gyümölcsleveket is kapnak, legalábbis a miénkben tízóraira az volt. Étkezésekhez mindig adj neki egy kevés vizet, étkezések között lehet gyümölcslevet. Én is a Kubut ajánlanám vagy a Hippnek és Szentkirályinak is vannak babaitalai, különböző gyümölcs variációkban.
Nekem már nagyobb a lányom, de néha nem hajlandó inni semmit, csak tejet. Ugyan az is folyadék, de nem pótolhatja a vizet. Néha ha nagyon nem iszik (és mondjuk beteg), akkor injekciós fecskendőből adok neki rendszeresen folyadékot, leginkább c vitaminos italt. Így akár 4-5 fecskendőnyit is iszik egyszerre, amúgy csak egy két kortyot inna a pohárból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!