Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masfel eves babamnak. Ha jol...

Masfel eves babamnak. Ha jol neztem lukas par foga pedig mostam neki rendszeresen. Nem ertem a hatso fogai nem reg jottek es mar lukas?

Figyelt kérdés
A haziorvosnak mutassam meg vagy a gyermekfogaszatra menjek el vele egybol? Bar ma megyunk orvoshoz mondjuk nem lesz bajom ha bekukkant a kis szajaba.
2014. okt. 2. 07:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én meg állandóan édességet eszek,de életemben nem volt egy lyukas fogam sem.Erről ennyit.
2014. okt. 2. 11:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Jaja..én sem vetem meg az édességet de így 33 évesen sincs még se tömött se lyukas,szuvas fogam...erről ennyit szintén!!!

Kérdező:ezek szerint a kislányodank elég rosszak a fogai egyszer ha pénzetek lesz rá csináltassatok neki egy barázdazárást fogdokinál!!

2014. okt. 2. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok a kisfiammal, ő most 2 éves. 1 éves volt mikor észrevettem. Akkor még csak egy foga volt elszíneződve. Senki nem foglalkozott vele, mondván túl kicsi, nem tudnak mit csinálni. Mára már az első 4 foga szuvas. 1 hónapja elvittem fogorvoshoz. Lekente a fogait valamivel, ami kitisztitja , ezt 1 héttel később megismetelte, de azóta csak rosszabb lett. Látványosan feketebbek a fogai... :( vissza fogom vinni és kérdőre vonom az orvost. Nagyon dühítő. Fluoriddal sem kente be, mert kicsi hozzá. A 9 hósom meg csikorgatassal lekaparta a zománcat, azzal se tudnak mit csinálni, úgyhogy borítékolom, hogy nemsokára neki is feketék leszek a fogai. A két fiú mellett van egy 4,5 éves lányom is, akinek gyönyörű fogai vannak. Nekem is annyit mondtak középső gyermekem fogaira, hogy genetika. De vidd el fogaszatra, hátha ti szerencsésebbek lesztek. És ha jó dokit találtál kérlek add meg az elérhetőseget. Én még a Semmelweis gyermekfogaszati fogok egy próbát tenni, de nem sok reményt fűzök hozzá, mert ez a doktornő is ott végzett...
2014. okt. 2. 13:58
 14/16 A kérdező kommentje:
hat nem tudom ma 6 ra viszem a haziorvoshoz es megkerdezem es majd irok hogy mi a helyzet.
2014. okt. 2. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiamnak letört az első fogából egy darab és én is úgy látom, hogy sajna el is kezdett romlani neki egy kicsit. Reggel este alaposan megmosom a fogát és nem romlik tovább neki- egyenlőre- már 4hónapja stagnál a kis barnásodás a fogán. Pedig édességet is eszik mértékkel, bár a almához előbb nyúl.

Én körbejártam a fogászatot vele, nem csinálnak vele semmit, mert tejfog- majd kiesik...

Én is csak néztem kérdőn, hogy akkor hagyjam, hogy szó szerint kirohad a foga?? És igen- majd a maradó szép lesz neki... Hát köszi- nem csinálnak semmit sem vele. Pedig több helyen is voltam vele.

:(

Majd írd már meg mit mondtak, én is kiváncsi vagyok!

2014. okt. 2. 15:39
 16/16 A kérdező kommentje:
nekunk is azt mondtak hogy majd kiesik. de hat ha lyukas a foga biztos fajna neki. egy gyereket nem lehet hagyni lyukas foggal hat enni nem birna. biztos faj nekik is. raadasul ronthatja a kovetkezo fogat is ha el van hanyavolva az elso fog nem? nem ertem ezt az egesz orvosi dolgot
2014. okt. 3. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!