Ha rendszeresen és "szándékosan" okozok fájdalmat a babámnak, akkor megutálhat?
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki a fejemet venné,nagyon kötöttek az izmai és óránként kell tornáztatnom.A gyógytornász mutatta,mit kell csinálni,de azt a foglalkozást is úgy üvöltötte végig,hogy a szívem szakadt meg.Nagyon fájt neki.Muszáj csinálni,mert már féléves és még nem fordult meg egyszer sem.Félek,hogy haragudni fog rám és nem fog szeretni,mert kínozni fogom.Mikor gyógytornásznál voltunk,sírt és közben nézett rám.Aztán én is bőgtem...2010. febr. 9. 07:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem óvatosan csináld, közben többször puszild meg, szeretgesd, érezze azt, hogy nem akarsz neki rosszat. Hamarosan úgyis könnyebb lesz, valószínűleg csak az első pár alkalom lesz neki nehéz és fájdalmas. Nem hiszem, hogy emiatt megutálna.
2/4 anonim válasza:
Nem fog megutálni,ne aggódj.Több barátnőm is van akinek ilyen fájdalmasan kellet tornáztatni a gyerekét,és nem lett gond.Megszeretgeted,és kész.:))
3/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazatok lesz:)
2010. febr. 9. 07:53
4/4 anonim válasza:
Konduktor vagyok és 10 hós baba anyukája.
Rengeteg szülőt ismerek, aki végigment azon, amin most te. (Köztük a legjobb barátnőm is!) Egyiknek sem romlott meg emiatt a kapcsolata a picivel emiatt.
Csináld bátran, határozottan! Énekelj, mókázz vele közben! Meg fogja szokni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!