Forralt vízet inox lábasban forralom és tárolom 24 órán át, jól csinálom?
Figyelt kérdés
Fel forralom a vizet,majd ha kihűlt leborítom és hűtőbe rakom.Szerintetek így jó?
4 hónapos a babóm.
2010. jan. 21. 21:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó.Én is előre forralom a vizet.
2/7 anonim válasza:
Én elektromos vízforralóban forralok reggel egy adag vizet és azt használom a teához és ha kap pépet ahhoz. (10 hónapos)
3/7 A kérdező kommentje:
Én a vizet tápszerhez használom.Illetve ma először kapott tejpépet.
2010. jan. 21. 21:55
4/7 anonim válasza:
Szerintem hűtőbe sem kell tenned a felforralt vizet, egébként jól csinálod.
9,5 hós anyukája
5/7 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyen fém edényben kaját se tárolni, nekem úgy volt könnyebb, hogy amikor a víz kihűlt beleöntöttem egy műanyag üvegbe tölcsérrel. Ebből egyszerűbben lehet kiadagolni.
Nem tettem hűtőbe.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Most visszaolvasgatom a válaszaimat, mert keresek valamit.
Esetleg ha még itt jársz:
Ha hűtőbe teszed, akkor mit fogsz csinálni ha nem lesz áram több órán keresztül?Hogyan melegíted fel?Csak azért, mert nálunk nem volt 9 órán át.Áldottam magam, hogy termoszban tartom a forralt vizet.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor a gázon melegíteném fel.
2010. jan. 27. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!