6 hónapos anyatejes baba 1,5 óránként akar enni. Normális ez, vagy elrontok valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hónapos a kisfiam és születésétől fogva csak anyatejet eszik. 2-től 5 hónapos koráig végigaludta az éjszakát, nappal kezdetek óta másfél óránként eszik, így napi szinten 9-10x is, éjjel 5 hónapos kora óta kb. 2x. Valaki járt már így a kisbabájával? Normális ez a szopimennyiség? Nem lehet, hogy csak félreértem a jelzéseit? Nem lehet ebből később problémánk? Remélem tudtok segíteni.2010. jan. 21. 20:39
1/7 anonim válasza:
Fejlődési ugrás, szopiztasd ha kéri, majd beáll a kereslet-kínálat újra. elkezdheted már hozzátáplálni is.
2/7 anonim válasza:
Csak szopizik még? 6 hónapos babának szerintem már nem elég a csak anyatej, kezdjél el hozzátáplálni, ha még nem tetted meg. Lehet éhes, vagy fogzás miatt cicizne folyton.
3/7 anonim válasza:
6 hónaposan nem elég már egy picinek csak az anyatej.Szüksége van az egészséges fejlődéséhez gyümölcsökre,főzelékekre,húsra is.
4/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, azért akar annyit szopizni, mert állandóan éhes. Szóval, nem érted félre a jelzéseit, csak egyszerűen nem tölti meg már a pociját csak az anyatej.
5/7 anonim válasza:
Abszolut egyetértek az előttem szólókkal. Nem elég neki ilyen korban csak az anyatej. Nem elég tápláló, ezért éhes állandóan. Kezdj el lassan hozzátáplálni illetve tápszerrel pótolni, mert így hamar vashiányos vérszegénység léphet fel nála.
Banyuci
6/7 anonim válasza:
Ha van elég tejed,akkor szerintem a tápszer hülyeség.Az lehet,hogy fejlődési ugrása van és így szaporítja magának a tejet.Az viszont biztos,hogy kezdd el hozzátplálni,mert valóban szüksége van már rá.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :-) Ma kezdtük a hozzátáplálást, az almalevet jól fogadta. Elkezdem neki adogatni az új dolgokat, remélem segít majd.
2010. jan. 22. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!