Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kíméletes ciciről való leszokt...

Kíméletes ciciről való leszoktatás? 11 hós, és még éjszaka szopizik 1-2x, erről szeretném leszoktatni. Teát, vizet elfogadja, de felébred és nehezen alszik vissza. Sírni nem hagyom! Az aludj jól. Nem jön be.

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A lányom 11 hónapos lesz, és kb. 4 hónapja az egész éjjelt végigcicizte. 6 hetes korától 6 hós koráig végigaludta az éjszakát a kiságyában, utána ébredezgetni kezdett, majd beszoktattam :(( a mi ágyunkba, úgyhogy pár hónapja úgy alszunk, hogy 8-tól éjfélig a kiságyban alszik, utána a miénkben - cicin! Hónapokig nem aludtam, mert amint megmozdult, azonnal a cicit kereste és ugyan azonnal elaludt, de el nem engedte, ha ki akartam venni a szájából, azonnal megébredt és lezdtük elölről. Egyáltalán nem sírt éjjel, jókat aludt, mivel a cici helyettesítette a cumit. Rajta kívül viszont senki sem aludt. Na, kb. 1,5 hete egy hajnalban , amikor már nem éreztem a cicim, annyira fájt az igénybevételtől, elegem lett és azt mondtam neki: Kincsem, éjjel nincs több cici. Itt maradsz anyáékkal a nagyágyban, bújj hozzám, végtelenül szeretlek, de csak reggel lesz cici. Láss csodát: csk egy kicsit sírt, igaz, egy fél órát forgolódott, mire elhelyezkedett és elaludt, de utána csak reggel kelt fel. Akkor átmentem vele a nappaliba, a szopis fotelbe, ahol nappal cicizünk és ott ciciztettem. Azóta is csak ott cicizünk, a nagyágyban nem, nappal sem. Másnap, amikor felkelt éjjel és nem kapott cicit, csak nyöszörgott egy kicsit, de éreztem, hogy tudja, hogy nem lesz cici, így átkarolt, rám feküdt, mocorgott és aludtunk is. Azóta sem cicizik éjjel, amikor éjfél-egy körül fölébred, átveszem magamhoz, összebújunk és alszunk reggelig. Mit mondhtnék: nagyon-nagyon-nagyon örülök ennek, mert azóta alszom. Ja, és imádok vele aludni!
2010. jan. 21. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!