Melyik a legjobb pelenka újszülöttnek? Ti milyet vettetek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 20:21
11/17 anonim válasza:
én sem bízom a dm-es cuccokban, mert én pl babafültisztítóját vettem ecsetelni a baba száját és a vatta része a szájában maradt olyan pánikkal szedtem ki gyorsan, hoy soha többet dm-es márka.
13/17 anonim válasza:
Szerintem a dm-es pelenka nem szar...
Első babámnál azt vettem 1-es méretben, jó volt, 2-esből már Pamperst vettem és később is. 5ös méretnél váltottunk Liberora, na szerintem az a legjobb.
Most a második babánknak Liberot vettem 1-est és 2-est is.
14/17 anonim válasza:
A tesztek alapján a DM és a Rossmann pelenka a legjobb nedvszívás és öko összetevők tekintetében. Mi is használtuk, de jó a Pampers és a Libero is. Nálunk a kipisilést eleinte csak a DM-es bírta.
15/17 anonim válasza:
egyetértek a 7es válaszolóval. mi is zöld és premium care pemparst vettünk. a premium care nem varázsolt el, a zöld sokkal jobb és olcsóbb is mint a premium care.
16/17 anonim válasza:
Pampers Premium Care egy darabig jól működött. Aztán a híg kaki folyton kifolyt főleg a hátán. Már azon gondolkodtam, panaszt teszek a Pampersnél...
17/17 anonim válasza:
a zold pampers a legjobb.mar kiprobaltuk tobb pelenkat is,mert azt hittem olcsobb es jo is,de beismerem h.csak a zold pampers jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!