Miért hány ki mindent az 5 hónaposom 2 napja?
ha mindent kihány akkor irány az orvos vagy kórház! 2 nap hányás nagyon sok, ezek szerint 2 napja semmi folyadék sem marad benne? ez nagyon veszélyes, irány az orvos!
biztos valami vírus, sajnálom!
kaptok kúpot hányásra, ha meg már nagyon sok folydékot vesztett, a kórházba irányítanak infúzióra, mert piciknél nagyon veszélyes a kiszáradás, így készülj
első vagyok... én nem is értem a kérdésedet. kihány mindent, de mégse mindent. most vagy igen vagy nem. azért egy bukást nem igen téveszt össze az ember hányással.
az meg, hogy nem beteg, honnan tudod? ha hány, akkor valószínűleg beteg, ilyenek a hányásos vírusok, nem mindig van más tünet, csak a hányás...
fogzástól nem hánynak a babák, nem is buknak
Istenem tölünk kerdezed hogy a pici baba mitol hany???mindent kihany de talan megsem,nos erre a valaszom:ahogyan az elsõ valaszolo is irta,iràny orvoss a gyerek nem poenbol hany!!!!!
Mig bamulod a monotort es itt kėrdezöskodsz inkabb menj guerekorvpshoz a gyerekkedel,ami biztos az biztos!!
én babámnál is volt ilyen időszak, hogy kijött vissza a tej v tápszer
de ahogy észrevettem túletetéstől(ha kevesebbet adok, vagy várok még az etetéssel, akkor nem fordul lő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!